zij-kant strijdt tegen borstkanker met Think-Pink

zij-kant sluit in 2015 een partnership af met Think-Pink, de nationale borstkankercampagne. We verkopen dit jaar onder andere veters en lippenbalsems voor het goede doel. Ook jij kan mee strijden tegen borstkanker. Haal onze Think-Pink-gadgets in huis of bedenk zelf een leuke activiteit om geld in te zamelen.

Nergens ter wereld slaat borstkanker zo hard toe als in ons land. Elk jaar krijgen 10.500 vrouwen in België te horen dat ze borstkanker hebben. Elke dag sterven gemiddeld zeven vrouwen aan de ziekte.

Think-Pink biedt financiële en morele steun aan lotgenoten, investeert in borstklinieken in ziekenhuizen en financiert sinds kort wetenschappelijk onderzoek via het SMART Fonds. De campagne werkt zonder subsidies en overheidssteun, maar sluit rechtstreekse partnerships af.

Proud to support

Ook zij-kant ‘is proud to support Think-Pink’. In 2015 verkopen wij o.a. Think-Pink-lippenbalsems en –veters op onze activiteiten. We geven het startschot op het sp.a-congres van 7 februari. Maar ook op de Vrouwendag vind je de Think-Pink-gadgets aan ons standje. En de strijd tegen borstkanker wordt uiteraard de inzet bij onze Music For Life-actie in december!

Ook jij kan de strijd tegen borstkanker steunen. Koop via onze webshop de Think-Pink-gadgets of organiseer zelf een activiteit om fondsen in te zamelen. Zo overtuig je misschien met een Think-Pink-stand je vrienden of collega’s om met ethisch verantwoorde lippen door het leven te gaan. Via zij-kant kan je alvast een voorraad lippenbalsems inslaan.

Bewegen

Helpen kan je ook door je spieren te laten werken. Als beweging kan zij-kant alleen maar achter het sportieve aanbod van Think-Pink staan. Bewegen verkleint bovendien de kans op borstkanker. Via Think-Pink kan je meedoen aan de Antwerp 10 Miles, de 20 km door Brussel, de Stadsloop de Gentenaar, mountainbike-tochten… Of, waarom niet, een triatlon. Daarvoor laat je je sponsoren. Voor elk evenement is een minimumbedrag voorzien.

In ruil biedt Think-Pink je de inschrijving van het evenement naar keuze en een verzekering. Bij de loopwedstrijden is training en persoonlijke begeleiding voorzien, bij de fietstochten zorgt Think-Pink voor overnachting, bevoorrading, massages, fietsherstel… De trainingen starten in februari. Schrijf je dus vandaag nog in. Iedereen kan meedoen!

Info en inschrijvingen via www.thinkpink.be

 

 

Geplaatst in Nieuws, slider en getagd met , , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.