zij-kant steunt Think-Pink in Plopsaland

1200px-Plopsaland-SpringFlyer2Op zondag 5 juni is het weer tijd voor pink power! Op de sp.a-ledendag in Plopsaland De Panne verkoopt zij-kant Think-Pink-gadgets. Kom eens langs en ga de zomer in met roze veters, glanzende lippen of een kleurrijk sjaaltje!

zij-kant steunt Think-Pink in de strijd tegen borstkanker. Op zondag 5 juni verkopen we de Think-Pink-gadgets op de sp.a-ledendag in Plopsaland De Panne. Aan ons roze standje kunnen bezoekers terecht voor hippe veters en lippenbalsems, kleurrijke sjaaltjes of schattige geluksarmbandjes.

think-pink_logo_rozeThink-Pink

Nergens ter wereld slaat borstkanker zo hard toe als in ons land. Elk jaar krijgen 10.500 vrouwen in België te horen dat ze borstkanker hebben. Elke dag sterven gemiddeld zeven vrouwen aan de ziekte.

Think-Pink biedt financiële en morele steun aan lotgenoten, investeert in borstklinieken in ziekenhuizen en financiert sinds kort wetenschappelijk onderzoek via het SMART Fonds. De campagne werkt zonder subsidies en overheidssteun, maar sluit rechtstreekse partnerships af.

Praktisch

Wanneer? Zondag 5 juni, vanaf 9.00 uur

Waar? Plopsaland De Panne, De Pannelaan 68, 8660 De Panne

Geplaatst in Nieuws, slider en getagd met .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.