zij-kant draait een plaatje voor Think–Pink

Vraag het aan!

Vrijdag start De Warmste Week van Music For Life. Traditiegetrouw zamelt Studio Brussel tijdens deze week voor kerst geld in voor goede doelen. Ook zij-kant vraagt een plaatje aan ten voordele van Think-Pink. Dit jaar zijn we immers partner van de nationale borstkankercampagne. Doe mee!

Dit jaar heeft zij-kant een partnership met Think-Pink. We verkochten op onze acties reeds roze veters, geluksarmbandjes en lippenbalsems om de nationale borstkankercampagne te steunen. Deze vind je ook nog steeds op onze webshop. Tijdens De Warmste Week steken we nog een tandje bij, want Think-Pink is één van de goedgekeurde goede doelen voor Music For Life. We vragen daarom een plaatje aan op Studio Brussel en geven de opbrengst aan de strijd tegen borstkanker.

Hier lees je waarom zij-kant het zo belangrijk vindt om Think-Pink te steunen. Wil je ook mee strijden tegen borstkanker? Vraag een plaatje aan of organiseer een Music For Life-actie. Meer info op dewarmsteweek.stubru.be

RoSa’s powersongs

Ook RoSa, het expertisecentrum gelijke kansen v/m, feminisme en gender, behoort tot de goedgekeurde goede doelen. Terecht, want het centrum biedt steeds uitgebreide en kwalitatieve nieuwsoverzichten en dossiers, en ondersteunt zo heel wat gelijkekansenbewegingen. Als je graag RoSa een duwtje in de rug wil geven, kan je ook voor hen een plaatje aanvragen.

Voor wie niet weet wat kiezen, maakte RoSa alvast een selectie van enkele feministische powersongs. Bekijk de clips hier of check de hele lijst, en maak De Warmste Week nog wat warmer!

 

 

 

 

 

 

Geplaatst in Nieuws, slider.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.