zij-kant Brussel steunt Think-Pink op 1 mei

cupcakes cancerOp 1 mei is zij-kant Brussel present op het gratis stadsfestival op het Sint-Katelijneplein! Aan ons borstenkraam verkopen we leuke gadgets en kleurrijke cupcakes ten voordele van Think-Pink. 

Op 1 mei kleurt het Sint-Katelijneplein ook een beetje roze. Aan haar borstenkraam verkoopt zij-kant Brussel zelfgemaakte cupcakes en leuke veters, lippenbalsems, buffs en armbandjes van Think-Pink. Kom langs en steun de strijd tegen borstkanker!

Proud to support

zij-kant is proud to support Think-Pink. We sloten vorig jaar een partnership af met de nationale borstkankercampagne en verkopen de kleurrijke Think-Pink-gadgets op onze activiteiten.

Think-Pink

Nergens ter wereld slaat borstkanker zo hard toe als in ons land. Elk jaar krijgen 10.500 vrouwen in België te horen dat ze borstkanker hebben. Think-Pink biedt financiële en morele steun aan lotgenoten, investeert in borstklinieken in ziekenhuizen en financiert sinds kort wetenschappelijk onderzoek via het SMART Fonds. De campagne werkt zonder subsidies en overheidssteun, maar sluit rechtstreekse partnerships af.

Praktisch

Wanneer? Zondag 1 mei 2016, 14.00 uur – 18.00 uur

Waar? Sint-Katelijneplein, 1000 Brussel

Zin om zelf mee te bakken? Geef een seintje als je zelf aan de slag wil met cupcakes voor ons borstenkraam via info@zij-kant.be.

Geplaatst in Nieuws, slider en getagd met .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.