Women power en loopbaantips op het JUMP Forum

JUMP_LOGO_RVB_FORUM_EN

Tijd voor een carrièreboost? Kom dan naar de tiende editie van het JUMP Forum in de Vlerick Business School op 3 maart. Tijdens dit jaarlijkse evenement voor gendergelijkheid op de werkvloer kan je 20  workshops en conferenties volgen en je netwerk uitbreiden.

Het JUMP Forum wil de diversiteit in organisaties verbeteren en helpt vrouwen om hun loopbanen uit te bouwen. Elk jaar organiseert het Forum een volledige opleidingsdag, waarbij honderden vrouwen en enkele mannen over heel Europa worden verwelkomd. Bedrijven leren er hoe ze het potentieel van vrouwen ten volle kunnen benutten. 2016 staat in het teken van ‘Wo.Men, Work, World: The unfinished revolution’.

Programma

Op het programma staan conferenties over de veranderende rollen van vrouwen en mannen, werk en familie, over de focus op gender binnen bedrijven… (‘To hold women back, keep treating them like men’).

Maar ook de praktijk komt aan bod. Tijdens workshops leer je over de kunst van het netwerken, vrouwelijke rolmodellen, hoe je je emotionele intelligentie het best kan inzetten, wat strategische communicatie is en wat de geheimen zijn van een feilloze ‘pitch’. Ook deze workshop klinkt alvast inspirerend: ‘How to develop your wow factor’.

Tot slot krijg je ook verschillende gender toolboxes voorgeschoteld. Wie wil, kan daarnaast gebruikmaken van een professionele fotoshoot of kennismaken met een mobiele applicatie om beter te netwerken.

Praktisch

Wanneer? Donderdag 3 maart 2016 – van 8.30 uur tot 18.00 uur (van 18.00 uur tot  21.30 uur volgt de Wo.Men@Work Award Ceremonie)

Waar? Vlerick Business School, Brussel (metro Rogier)

Programma? https://www.forumjump.eu/brussels/programme

Het Forum is een meertalig evenement (Frans, Engels, Nederlands).

Prijs? zij-kant is een trouwe bezoeker van het forum. Ons netwerk maakt dan ook kans op een verminderde prijs (350 euro BTW excl. in plaats van 490 euro BTW excl. voor enkel de opleidingsdag of 410 euro BTW excl. in plaats van 550 euro BTW excl. voor de opleidingsdag en de award-ceremonie).

Om van dit voordeel te genieten, vul je het inschrijvingsformulier in via volgende link (https://bit.ly/1mZCeUA) en gebruik je één van de toegangscodes: ZIJ_F (350 euro BTW excl.), ZIJ_FA (410 euro BTW excl.).

Meer informatie op: https://www.forumjump.eu, https://www.womenatworkaward.be

Geplaatst in Nieuws, slider en getagd met .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.