Waar slaap jij vannacht?

thuislozenwandelingIn het kader van het Europees jaar van de bestrijding van armoede en sociale uitsluiting organiseert zij-kant Brussel in samenwerking met Bij Ons vzw een wandeling rond thuislozen in Brussel. De wandeling wordt gegidst door Christiaan, een ervaringsdeskundige die vertelt over sociale uitsluiting, kansarmoede en het leven op straat. We wandelen langs sociale voorzieningen en opvanghuizen, maar vooral langs de Brusselse straten, en sluiten af in een inloopcentrum voor vrouwen.

Tijdens de tocht biedt zij-kant Brussel een drankje aan in een typisch café aan het Vossenplein. Dat biedt meteen ook de mogelijkheid tot reflectie, waarbij we graag jullie opmerkingen en toekomstvisie horen.

Praktisch:

  • Wanneer? Zondag 14 november 2010, van 14u tot 17u.
  • Waar? Startpunt is de lokettenzaal van het Centraal Station in Brussel, waar we jullie verwachten om 13u45. De wandeling eindigt rond 17u aan het Anneessensplein.
  • Prijs? De wandeling wordt gratis aangeboden door zij-kant Brussel
  • Inschrijven? Geïnteresseerden schrijven zich best zo snel mogelijk en ten laatste op 7 november in via info@zij-kant.be of via 02/552.02.62 , met vermelding van je naam en het aantal deelnemers. 
  • Meer weten? Ga naar https://users.skynet.be/cheznous.bijons/ voor meer informatie over het inloopcentrum ‘Bij Ons vzw’.

Geplaatst in Nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.