Dit was onze info- avond voor ondernemende vrouwen!

websiteOnze zesde info- en netwerkavond voor onderneemsters was een groot succes. Maandagavond vulde het Arsenaal in Mechelen zich met zeventig enthousiaste vrouwen die een eigen zaak runnen of plannen hebben om op eigen benen te staan.

Na Antwerpen, Brussel, Genk, Gent en Oostende streken we voor de zesde info-avond voor ondernemende vrouwen in Mechelen neer, waar zij-kant samen met #JijMaaktMechelen een programma in elkaar bokste om startende zelfstandigen een duwtje in de rug te geven. We nodigden een tiental experts in ondernemen uit die de deelneemsters hun ultieme gouden tip meegaven over marketing, sociale media, financiën, boekhouding… Vlaams volksvertegenwoordiger Güler Turan en Inga Verhaert, gedeputeerde van de provincie Antwerpen en voorzitter van zij-kant, stelden eveneens de steunmaatregelen voor waarop ondernemers een beroep kunnen doen.

Nadien was het tijd voor een speeddate, waarbij alle deelneemsters hun vragen op tafel konden leggen bij de verschillende experten. Er was duidelijk heel wat te bespreken, want velen lieten zelfs de receptie achteraf links liggen om verder te netwerken. En zo werd het gezellige Arsenaal plots een broedplaats voor nieuwe ideeën, inspiratie en vooral veel woman power!

De slides van de experten kan je hier terugvinden.

Alle foto’s vind je op onze Facebookpagina!

Geplaatst in Nieuws, slider.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.