Valentijn in Brugge

valentijnbruggeZoals elk jaar organiseert zij-kant regio Brugge in februari een Valentijnsavond: een gezellige, smakelijke en romantische avond met slechts één mannelijke deelnemer, een ware Valentijn dus. Dit jaar is dat Selahattin Koçak, de sympathieke sp.a-politicus van Turkse origine, schepen in Beringen. Op vrijdag 18 februari geeft hij zijn visie op onze maatschappij en stelt hij meteen ook zijn boek voor. De plaatsen zijn beperkt, dus schrijf je snel in!

Praktisch:

  • Wat? Valentijnsactiviteit met een maatschappelijke babbel en een heerlijke maaltijd. Voor 15 euro kan je genieten van een aperitief; een verzorgd kaas- en vleesbuffet met groenten, brood en koude aardappeltjes; een glas rode of witte wijn en een lekker dessertbuffet met koffie.
  • Belangrijk! Alle deelnemers brengen een cadeautje mee ter waarde van maximum 7 euro. Zo gaat iedereen naar huis met een verrassingsgeschenk.
  • Wanneer? Vrijdag 18 februari 2011 om 19u00
  • Waar? Van Ackerzaal, Zilverstraat Brugge (ingang via Bond Moyson, 1ste verdieping)
  • Hoe?
    – Inschrijven via Myriam Maes, secretariaat zij-kant regio Brugge, via maes_myriam@telenet.be of 0479/710 17

    – Je bent pas ingeschreven wanneer zij-kant regio Brugge een storting ontvangen heeft op het rekeningnummer 850-8342688-07, uiterlijk op 11 februari 2011.
Geplaatst in Nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.