Vacature stafmedewerk(st)er

zij-kant, de progressieve vrouwenbeweging

is een door de Vlaamse Gemeenschap erkende beweging voor sociaal-cultureel volwassenenwerk. Als progressieve vrouwenorganisatie werkt zij-kant vzw aan de gelijke kansen tussen vrouwen en mannen. We realiseren onze missie via informatie en sensibilisatie over genderthema’s, educatie en publieksacties en het uitbouwen van netwerken.

Voor het nationaal secretariaat in Brussel zijn we op zoek naar een stafmedewerkster (V/M).

Jouw takenpakket omvat drie deelgebieden:

  • Projectwerking: acties, projecten, vorming en evenementen werk je uit van A tot Z, in overleg en met de nodige ondersteuning.
  • Beleid: je geeft mee uitvoering aan het vijfjaarlijks beleidsplan, je staat mee in voor de uitvoering en redactie van de jaarplannen en voortgangsrapporten, je volgt hierbij de sociaal-culturele methodieken. De decretale regelgeving volg je op en pas  je nauwgezet toe.
  • Communicatie: je staat in voor de redactie en updates  van onze websites, nieuwsbrieven en sociale media, je werkt mee aan de publicaties.

Jouw profiel

Je hebt een diploma hoger onderwijs/universiteit. Je hebt organisatietalent om acties en evenementen projectmatig uit te werken. Je hebt een vlotte pen waarmee je wervende en foutloze teksten schrijft. MS Office heeft voor jou geen geheimen. Je vindt je weg in de digitale wereld. Je bent een flexibel, nauwgezet en vriendelijk persoon. Je denkt klantgericht en je stimuleert de samenwerking binnen en buiten de organisatie. Je toont je maatschappelijk engagement en je affiniteit voor gender en gelijke kansen v/m. Je onderschrijft de sociaaldemocratische waarden van onze beweging. Je bent bereid tot sporadisch avond- en weekendwerk, waarvoor je compensatie krijgt.

Wij bieden

Een voltijds contract van onbepaalde duur met de mogelijkheid tot deeltijds werk 4/5e, volgens de barema’s sociaal cultureel werk. Woon-werkabonnement  en hospitalisatieverzekering. Je werkt in een klein team met een groot engagement in hartje Brussel, vlakbij het centraal station.

Solliciteren

Stuur vóór 14 september 2014 je gemotiveerd CV naar Vera Claes, nationaal secretaris zij-kant, Grasmarkt 105 bus 43, 1000 Brussel, tel. 02 552 02 64, vera.claes@zij-kant.be.

Informatie: www.zij-kant.be.

Geplaatst in Nieuws en getagd met .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.