Studiedag ‘Vrouwen aan de Top’

Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen nodigt u graag uit voor de voorstelling van het geactualiseerde rapport ‘Vrouwen aan de Top’ op de gelijknamige studiedag op dinsdag 28 mei 2013.

De dag begint met een persconferentie in aanwezigheid van Minister voor Gelijke Kansen, Joëlle Milquet, en de voorstelling van de cijfers. Het thema wordt dan verder uitgediept. Eerst wordt de inbreng van vrouwen in economische besluitvorming besproken, dan volgen vrouwen aan de top van justitie en binnen de overheid. Er wordt een evenwicht gezocht tussen academische sprekers en bijdragen vanuit de praktijk. Met deze studiedag hoopt het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen het debat rond vrouwen aan de top te verrijken en te nuanceren.

Gelieve uw deelname vóór dinsdag 21 mei 2013 per post, fax of e-mail te bevestigen aan Mevrouw Christel Delvael: Ernest Blerotstraat 1, 1070 Brussel; fax: +32 (0)2 233 40 32; e-mail: christel.delvael@igvm.belgie.be. Gelieve eveneens te vermelden of u al dan niet wenst deel te nemen aan de aangeboden broodjeslunch.

Hier vind je het programma en de praktische informatie.

 

Geplaatst in Nieuws en getagd met , , , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.