Straffe madammen voor de lens graag

straffe_madammen_fotowedstrijd2_kleinEen ferme madam in het vizier? Leg haar vast op je gevoelige plaat en doe mee met de internationale fotografiewedstrijd ‘Straffe Madammen’. Een initiatief van Linx+ in samenwerking met het Fotomuseum, het Dienstenhuis, VIVA-SVV, Snoecks, De Morgen, het Centrum voor Beeldexpressie en zij-kant.

Deze jaarlijkse fotowedstrijd wordt in 2008 opgehangen aan 60 jaar vrouwenstemrecht. Vrouwen kregen in 1948 eindelijk een politieke stem in België. Vandaag, 60 jaar later en na stevig wat strijd, zien we vrouwen bezig in de politieke arena, de bedrijfswereld, op diverse podia, in literaire kringen en last but not least vaak als stuwende kracht in het gezinsleven … Straffe madammen hebben altijd bestaan en zullen groot en klein blijven beroeren. Ze staan op hun eigen manier in het leven en zijn straf in wat ze dagelijks doen. Velen zijn onbekend, sommige beroemd of juist berucht.  Wie is volgens u een straffe madam? Breng haar in beeld en maak kans op één van de aanlokkelijke prijzen.

  • 1ste prijs: een digitaal fototoestel Panasonic DMC-L10 met Leica lens, ter waarde van1500 euro, geschonken door Snoecks
  • 2de prijs: een week gezinsvakantie, ter waarde van 1000 euro, geschonken door Dienstenthuis
  • 3de prijs: 500 euro aangeboden door Linx+
  • 4de prijs: 250 euro aangeboden door Linx+

zij-kant reikt een aparte Straffe Madammenprijs uit voor de beste vrouwelijke inzending: een waardebon van 300 euro bij de Belgische lingerieproducent Marie Jo.

Elke deelnemer wiens foto geselecteerd werd, ontvangt tevens een exemplaar van de fotomaandkalender ‘Straffe Madammen’ 2009. De winnaar maakt eveneens kans op publicatie van zijn/haar foto in de Snoecks 2009.

Stuur voor 1 juni 2008 maximaal 3 foto’s in met als thema ‘Straffe Madammen’ naar Linx+ BewogenFotografen. Lees het volledige wedstrijdreglement via
www.bewogenfotografen.be.

Geplaatst in Nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.