Straffe Madammen 2013 en Little Black Spiders

Dit jaar organiseren we in het kader van Equal Pay Day samen met ABVV-regio Antwerpen, Linx+, de Vereniging personen met een handicap, VIVA-SVV, curieus, BBTK en S-Plus opnieuw het wervelende brunchdebat ‘Straffe Madammen’ in Antwerpen. Kom op zondagmorgen 24 maart 2013 naar het ontmoetingscentrum Nova, geniet van een lekkere paëllabrunch en maak kennis met een reeks sterke vrouwen. Gastspreeksters dit jaar zijn Sihame El Kaouakibi (Let’s go urban), Reinhilde Decleir (actrice en artistiek leider van de sociaal-artistieke werkplaats Tutti Fratelli), Francy Van der Wildt (gemeenteraadslid/ere-voorzitter van de Vrouwenraad/voormalig burgemeester van Rumst/ere-senator) en Carmen Dewilde (eerste vrouwelijke kapitein ter lange omvaart/voorzitter Women’s international shipping and trading association). Lady Angelina zal voor een aangenaam muzikaal kader zorgen.

De filmliefhebbers komen trouwens donderdag 21 maart 2013 al aan hun trekken. We vertonen dan in de bibliotheek Permeke de film ‘Little Black Spiders’. Regisseuse Patrice Toye zal haar film zelf inleiden. Aansluitend voorzien we een hapje en een drankje, zodat het echt een gezellige avond wordt.

‘Straffe Madammen’ en de voorstelling van de film ‘Little Black Spiders’ kregen de steun van het Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen en de provincie Antwerpen.

Praktisch:

De brunch start zondag 24 maart 2013 om 9u30 in Ontmoetingscentrum Nova (Schijfstraat 105, 2020 Antwerpen) en kost 15€ per persoon. Omwille van het beperkte aantal plaatsen, vragen we uitdrukkelijk om vooraf in te schrijven. Zo kan je er zeker bij zijn. Voor de film verwachten we je donderdag 21 maart 2013 om 19u30 in het auditorium van de Permekebibliotheek (De Coninckplein 26, 2060 Antwerpen). Een ticket kost 2€ per persoon.

Inschrijven kan je vanaf 1 februari 2013 via Adviespunt (Ommeganckstraat 35, 2018 Antwerpen), telefonisch via: 03 220 66 13 of elektronisch via: adviespunt.antwerpen@abvv.be.

Je kan er betalen via Bancontact of door het bedrag naar BE20 1325 2019 3156 over te schrijven.

Geplaatst in Nieuws en getagd met , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.