Stem Vrouw!


stemvrouwfrontOp 13 juni gaan we met z’n allen weer naar de stembus voor de verkiezingen van Kamer en Senaat.
 zij-kant plaatst haar verkiezingswebsite www.stemvrouw.be alvast online om de vrouwelijke kandidaten een steun in de rug te geven.  Je kan ook onze stickers bestellen met de stem vrouw campagneboodschap.
Op 13 juni gaan we met z’n allen naar de stembus voor de verkiezingen van Kamer en Senaat.  Met de toepassing van de quotawet zijn de plaatsen op de lijsten netjes verdeeld tussen evenveel vrouwen en mannen en staan op de eerste en de tweede plaats  kandidaten van verschillend geslacht, zowel bij de effectieven als bij de opvolgers.  Een mooi evenwicht, waar de progressieve vrouwen jarenlang hard voor geijverd hebben.

zij-kant
ziet de zitjes in het parlement dan ook graag bevolkt met een gezonde fifty-fifty van vrouwen en mannen. Op onze speciale verkiezingswebsite www.stemvrouw.be vind je alle argumenten om voor vrouwen te stemmen (alsof jij die nog nodig hebt), de wettelijke regelingen over de quota (saaie kost maar wetenswaard) en een historisch overzicht van de Stem Vrouw campagnes (van amateuristisch tot wij nu).

Steun onze Stem Vrouw actie. Bestel je stickervellen via
info@zij-kant.be en kleef je stickers op opvallende plaatsen.

Geplaatst in Nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.