Socio-culturele organisaties laten mensen schitteren

Socius, het steunpunt voor het sociaal-cultureel volwassenenwerk, houdt van 23 tot en met 29 september een derde Laat Mensen Schitteren-campagne. Met deze campagne zet het het werk van de verschillende sociaal-culturele volwassenenorganisaties in Vlaanderen en Brussel in de schijnwerpers.

Tijdens de campagne zal een tv-spot op één getoond worden die mensen aanzet om de website www.laatmensenschitteren.be te bezoeken. Voor deze tv-spot nodigde Socius mensen uit die actief zijn in het sociaal-cultureel volwassenenwerk om op te treden als figurant. Ze wisten echter niet dat ze met een verborgen camera opgewacht werden. En wat er dan gebeurt, kan je dus vanaf maandag 23 september zien op één of hieronder. Check het uitzendschema van de tv-spot.

Het online magazine laatmensenschitteren.be verzamelt de vele activiteiten, campagnes, evenementen … die door erkende sociaal-culturele volwassenenorganisaties op touw worden gezet. De site biedt bezoekers een mooi beeld van deze organisaties die het middenveld verrijken. Uiteraard doet zij-kant mee. Werp dus zeker een blik op laatmensenschitteren.be en ga op sociaal-culturele ontdekkingstocht.

 

Geplaatst in Nieuws en getagd met , , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.