Post je fietsfoto en steun de strijd tegen borstkanker!

Think-Pink wil 30.000 fietsfoto’s verzamelen met de hashtag #bikeforthinkpink. Voor ieder fietsportret dat online gedeeld wordt, schenkt Samsung 1 euro aan de nationale borstkankercampagne. zij-kant sloot dit jaar een partnership af met Think-Pink en springt dus mee op de kar – euh, fiets. Doe mee en deel ook je fietsfoto!

Je kunt je fietsportret gratis opladen via de Facebookpagina, Twitter en Instagram tot het einde van de zomer. Voeg er de hashtag #bikeforthinkpink aan toe en deel deze actie massaal met collega’s, vrienden en familie. Het eindbedrag wordt op 27 september bekendgemaakt tijdens de Race for The Cure in Antwerpen.

Think-Pink

Nergens ter wereld slaat borstkanker zo hard toe als in ons land. Elk jaar krijgen 10.500 vrouwen in België te horen dat ze borstkanker hebben. Elke dag sterven gemiddeld zeven vrouwen aan de ziekte.

Think-Pink biedt financiële en morele steun aan lotgenoten, investeert in borstklinieken in ziekenhuizen en financiert sinds kort wetenschappelijk onderzoek via het SMART Fonds. De campagne werkt zonder subsidies en overheidssteun, maar sluit rechtstreekse partnerships af.

Ook zij-kant ‘is proud to support Think-Pink’ en gooit een fietsfoto op de sociale media! Doe mee en post je eigen fietsfoto voor het goede doel.

Gadgets

Helpen kan ook door de Think-Pink-gadgets te kopen, en eventueel nadien te verkopen op een zelf georganiseerde activiteit. zij-kant verkoopt dit jaar Think-Pink-lippenbalsems, –veters, -geluksarmbandjes en -buffs op activiteiten en via onze webshop.

Bewegen

Bewegen is essentieel voor Think-Pink, want je spieren laten werken verkleint de kans op borstkanker. Spring dus op de fiets, trek je stapschoenen aan…  De organisatie heeft zelf een sportief aanbod. Wie graag met Think-Pink wil meedoen aan de Antwerp 10 Miles, de 20 km door Brussel, mountainbike-tochten, een triatlon… laat zich sponsoren. In ruil zorgt Think-Pink voor de inschrijving, verzekering, training en omkadering.

Meer info over #bikeforthinkpink vind je hier.

Meer info over Think-Pink vind je hier.

 

Geplaatst in Nieuws, slider en getagd met .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.