Ploetermoeders-en vaders in Antwerpen

ploetermoedersenvaders9mei2009_kleinVroeg uit de veren. Kids naar school brengen. Rennen naar het werk. Vlug nog naar de winkel. Zoon- of dochterlief naar de sportschool brengen. En ondertussen nog even tijd maken voor jezelf. Herkenbaar? De rush van het combineren van gezin en werk kennen we allemaal. Het is soms ploeteren en worstelen om alles rond te krijgen. Herkenbaar?

zij-kant nodigt op zaterdag 9 mei in het Habbekratshuis te Antwerpen jonge en toekomstige mama’s en papa’s uit voor een voormiddag vol uitwisseling over de uitdagingen van het huidige gezinsleven en het ‘ploeteren’ met de combinatie tussen werk en gezin. Wees welkom op deze zalige zaterdagvoormiddag voor een debat, de creatieve sessie ‘Hoe goed ploeteren’, improvisatietheater met 'The Lunatics', free lunch én de ploeterhelpdesk!
Programma:

10u00:  Ontvangst, kennismaking en koffiekoeken
10u20:  Rondetafelgesprek: bekende en minder bekende mama’s en papa’s vertellen hoe zij de uitdaging van het gezinsleven aangaan, waarmee zij ploeteren en welke noden zij hebben. Ook experts en beleidsmensen getuigen mee. Met o.m. Kathleen Van Brempt – Vlaams minister, Leen Verbist – schepen Stad Antwerpen, Katja Van Putten – reclamebureau Fé. Moderatie: Inga Verhaert – gedeputeerde gelijke kansen
11u00:  Creatieve sessie “Hoe goed ploeteren?”: 101 ideeën en tips om de combinatie werk en gezin te vergemakkelijken
12u15:  Humoristisch intermezzo: The Lunatics nemen het ‘ploeterleven’ van de luchtige kant tijdens hun humoristisch improvisatietheater
13u00:  Lunch aangeboden door zij-kant

Doorlopend: “Ploeterdesk”: standenmarktje met praktische informatie over de combinatie werk en gezin. Kinderopvang is voorzien (voor kindjes vanaf 2,5 jaar)


Praktische info en inschrijvingen:

Waar? Het Habbekratshuis, Prekersstraat 14, 2000 Antwerpen
Wanneer? Zaterdag 9 mei van 10u tot 14u
Toegang? Gratis
Inschrijven? Stuur een mailtje naar
info@zij-kant.be of bel 02 552 02 65.

Geplaatst in Nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.