Save the date: ondernemende vrouwen in Oostende

ov-oostende

De vorige info-avond voor ondernemende vrouwen in Gent.

Het is weer zover: op 15 februari organiseert zij-kant een info- en netwerkavond voor ondernemende vrouwen. Voor deze vijfde editie strijken we neer in het Economisch Huis in Oostende.

Je bent een startende zelfstandige en je weet niet waar je terechtkunt met al je vragen over financiën en businessplannen? Je wil weten waar je best een ruimte koopt of huurt en je zoekt een duidelijk overzicht van de premies? Of je hebt een eigen zaak maar je kan best wat tips en tricks gebruiken over marketing op sociale media, boekhouding, netwerking en hulp bij juridische geschillen?

Kom dan naar onze info- en netwerkavond voor ondernemende vrouwen. Na een editie in Antwerpen, Limburg, Brussel en Gent organiseert zij-kant deze avond in Oostende, met de medewerking van VIVA-SVV West-Vlaanderen. In het Economisch Huis is iedereen welkom op maandag 15 februari voor een avond vol nuttige info. Volksvertegenwoordigers Ann Vanheste en Güler Turan en voorzitster van het Sociaal Huis Vanessa Vens geven je een helder overzicht van alle steunmaatregelen die de lokale, Vlaamse en federale overheid aan zelfstandigen kunnen aanbieden. Daarnaast delen ervaringsdeskundigen hun (good) practices en geven tal van lokale experts in ondernemen hun gouden tips mee.

Nadien kan je deze experts al je vragen voorleggen tijdens een speeddate. We sluiten de avond af met een netwerkmoment en een receptie.

Hou alvast de datum vrij!

Geplaatst in Nieuws, slider.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.