Ladies Night 2014

Vrijdagavond 9 mei organiseren VIVA-SVV en zij-kant hun zevende Ladies Night in Hasselt. Deze avond staat volledig in het teken van de moderne vrouw en haar interesses.

Je kan o.a. rekenen op een wellnesslounge met visagie, gezichtsmassage en haar- en nagelverzorging, op een proeverij van binnen- en buitenlandse lekkernijen, op allerlei creatieve workshops en initiatielessen pilates en percussie. Een pop-upmarkt met 30 stands biedt handgemaakt keramiek, glas, juwelen, stofjes, kinderspulletjes, … te koop aan. Bij de infostands vind je een leuk vakantieaanbod, tips voor een goede zonnebril, … of kan je kennis maken met zij-kant.

Wij stellen tijdens de Ladies Night ons BIMBO-project op een interactieve manier voor. Kom op BIMBO consultatie en krijg originele tips om je beter in je vel te voelen. Ontdek de wondere wereld van Photoshop via ons fotospel of een voor-en-na met enkele sterren. Je zal versteld staan. Natuurlijk kan je ons ook meer vragen stellen over onze campagnes zoals Equal Pay Day en de campagne tegen partnergeweld.

Nodig zeker je vriendinnen, collega’s, zus of mama uit voor een gezellige avond.

Praktisch:

  • Wanneer? Vrijdag 9 mei, vanaf 18u
  • Waar? Gebouw D, PXL Hasselt (Elfde Liniestraat 22, 3500 Hasselt)
  • Tickets kosten 8 euro. Je kan ze reserveren via VIVA-SVV Limburg of rechtstreeks kopen aan de kassa.

Wil je de vorming ‘Mooi is anders. Schoonheidsidealen door de eeuwen heen’ voor een evenement binnen je organisatie boeken? Contacteer ons dan via info@zij-kant.be. Je vindt alvast meer informatie over de inhoud van de vorming op onze website of via www.bimbos.be.

Geplaatst in Nieuws en getagd met , , , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.