Jouw foto op de fos-wenskaarten?

Fos – socialistische solidariteit organiseert een fotowedstrijd voor de fos-wenskaarten die jaarlijkse verkocht worden ten voordele van de Zuid-partners van de vzw. Van 1 juni tot 31 juli 2012 kan je je foto’s insturen voor deze wedstrijd. Vier foto’s worden uit alle inzendingen gekozen en komen op de fos-wenskaarten voor 2013 te staan. De winnaars krijgen ook een fotoboek, zelf te kiezen uit de webwinkel van www.11.be. Heb je goede ideeën voor een mooie foto? Doe dan zeker mee!

Hoe doe je mee aan de fotowedstrijd?

Maak een foto, tekening of ander beeld dat past onder de slagzin “Solidariteit zit soms in een klein hoekje!”. Laat je inspireren door de woorden ‘vriendschap’, ‘solidariteit’, ‘sociale strijd’, ‘hoop’, ‘gezondheid’, ‘interculturaliteit’, ‘strijdbaarheid’, ‘hartverwarmend’ en ‘wereldwijd’ en vereeuwig het resultaat op foto. Het belangrijkste is dat dit een positieve boodschap is. Stuur de foto(’s) vervolgens naar tess.ntamashimikiro@fos-socsol.be en ontdek eind september wie gewonnen heeft.

Voorwaarden:

 • Het beeld is digitaal en in hoge resolutie:
  • 100 cm op 72 dpi,o
  • 20 cm op 300 dpi,o
  • Enkel jpeg en tiff-bestanden (ingescande foto’s worden niet aanvaard)
 • De beelden worden digitaal naar tess.ntamashimikiro@fos-socsol.be gestuurd en dit ten laatste op 31/07/2012
 • De beelden stralen een positieve boodschap uit, gebonden aan het thema en – indien mogelijk – afkomstig uit een van de partnerlanden van fos (Bolivia, Colombia, Cuba, Ecuador, El Salvador, Honduras, Mozambique, Nicaragua, Palestina, Peru, Zimbabwe of Zuid-Afrika)
 • Per persoon worden maximaal 5 foto’s ingestuurd
 • De maker behoudt de auteursrechten op de foto, zijn of haar naam zal ook op de wenskaart verschijnen.

Veel succes!

Geplaatst in Nieuws en getagd met , , , , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.