Info avond met Martin Heylen “Siberische vrouwen in de kou”

martin-heylenzij-kant nodigt op donderdag 14 juni in Leuven Woestijnvis reporter Martin Heylen uit voor een boeiende avond met sterke verhalen over zijn Siberisch avontuur, over ijzige kou en tropische hitte, over het leven en overleven van de Siberische vrouwen. Een niet te missen evenement, waarop u van harte bent uitgenodigd. Heylen is een rasverteller, die met zijn reportages tal van mediaprijzen won.

Het voorbije najaar zag u op de VRT “Terug naar Siberië”, een dubbele roadmovie over het dagelijkse leven in Siberië. Reporter Martin Heylen ging met zijn winterreportages terug naar de Siberiërs, toonde hen de fragmenten en portretteerde hen deze keer in de tropische hitte. Op zijn tocht stapte hij onaangekondigd bij de mensen binnen en dat leverde warme, menselijke en ontroerende portretten op.

 

Heylen kan bijzonder boeiend en met veel gevoel voor humor vertellen over zijn straffe avonturen. Voor zij-kant legt hij de focus speciaal op vrouwen. Hoe overleven vrouwen ginder de koude winters? Zijn ze vrijgevochten of blijven ze ‘in de kou’ staan? Zijn ze door de jarenlange ‘koude oorlog’ anders geworden? En wat weten ze over ons en onze gewoonten?

 

“Terug naar Siberië” heeft niet voor niets alle belangrijke persprijzen gewonnen. zij-kant geeft u de kans Martin Heylen hierover live aan het woord te horen.

 

Donderdag 14 juni, 20u, Cultureel centrum Oratoriënhof, Mechelsestraat 111 , 3000 Leuven

Toegang 5 euro

 

Een organisatie van zij-kant Vlaams-Brabant i.s.m. cc Oratoriënhof

 

Geplaatst in Nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.