Gratis met antigeweldheld naar BC Oostende-Bergen

basketZaterdagavond 16 oktober voeren zij-kant en VIVA-SVV actie tegen gezinsgeweld tijdens de basketbalmatch van BC Oostende tegen Bergen. Een evenement waar maar liefst 4.000 toeschouwers verwacht worden! Om deze samenwerking te vieren, biedt het bestuur van BC Oostende ons vrijkaarten aan: 125 vrijwilligers van zij-kant en VIVA-SVV mogen samen met een gast deze match gratis bijwonen. Bovendien kunnen extra kaarten voor kinderen of volwassenen bijgekocht worden aan €6 per kaart (in plaats van €15 per volwassene of €8 per kind via de reguliere kanalen).

De match gaat door in de Sleuyter Arena (Northlaan 13) in Oostende. Deuren gaan open om 19u30 en de match zelf start om 20u30. Wie geïnteresseerd is, stuurt zo snel mogelijk en ten laatste op woensdag 6 oktober een mailtje naar info@zij-kant.be met vermelding van naam, adres, e-mailadres en het totaal aantal kaarten dat besteld wordt (waarbij dus 2 kaarten gratis zijn). Op de dag van de match kan iedereen die ingeschreven is de kaart(en) afhalen aan de daarvoor aangegeven balie.

zij-kant en VIVA-SVV danken BC Oostende voor deze mooie geste en hopen op zaterdag 16 oktober met een enthousiaste delegatie sympathisanten van de antigeweldheld naar Oostende te kunnen trekken. U komt toch ook?

Geplaatst in Nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.