Geef om haar!

geefomhaar-affiche_kleinOp zondag 23 november knipt Vlaams volksvertegenwoordiger en schepen van Kapelle-op-den-Bos Else De Wachter haar haren kort ten voordele van het Geef Om Haar-fonds.

Dit initiatief van Pantene in samenwerking met de Stichting tegen Kanker wil zo veel mogelijk paardenstaarten verzamelen. Elke haarbundel van minstens 20 cm levert immers 50 euro op voor het Geef Om Haar-fonds, waarmee pruiken worden terugbetaald aan vrouwen die het financieel niet makkelijk hebben tijdens de behandeling van hun ziekte. zij-kant steunt Else De Wachter als Vlaams-Brabantse meter van het ‘Geef om haar fonds’. Ook jij kan een ‘haartje’ bijdragen. Laat samen met Else je haar knippen op zondag 23 november of steun het fonds via de Stichting tegen Kanker op rekeningnummer 000-0000088-88 vermelding Geef Om Haar Leuven.


“1 op 3 vrouwen krijgt in de loop van haar leven te maken met kanker. De kosten voor een behandeling en daarnaast het verlies aan inkomen betekent heel vaak een zware dobber voor veel mensen. Hierdoor komen vrouwen al te vaak in onverwachte financiële problemen. Tijdens je behandeling krijg je dan nog vaak onverwachte doch noodzakelijke kosten zoals een pruik. En daar wil het Geef Om Haar-fonds iets aan doen. Aangezien ik in mijn familie, net zoals zo velen, ook van nabij te maken kreeg met kanker wil ik ook effectief iets doen. En dan is je haar knippen echt een kleine moeite als je daarmee een andere vrouw effectief kunt helpen” zegt volksvertegenwoordiger Else De Wachter.

Meer info op www.elsedewachter.be.

Geplaatst in Nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.