Geef je carrière een boost op het JUMP Forum

Zin om je loopbaan in eigen handen te nemen? Kom dan op 5 maart naar het JUMP Forum, het jaarlijkse evenement voor gendergelijkheid op de werkvloer. Deze editie staat in het teken van ‘The Female Economy’.

Het JUMP Forum wil de diversiteit in organisaties verbeteren en helpt vrouwen om hun loopbanen uit te bouwen. Elk jaar verwelkomt het evenement honderden vrouwen en enkele mannen over heel Europa die zichzelf willen empoweren en die streven naar een grotere diversiteit op de werkvloer. Bedrijven leren er hoe ze het potentieel van vrouwen ten volle kunnen benutten. 2015 staat in het teken van ‘The Female Economy’ en stelt de vraag hoe we de vruchten kunnen plukken van de steeds grotere rol die vrouwen spelen.

Tips en tricks

Tijdens deze volledige opleidingsdag geven succesvolle internationale sprekers tips en tricks. Zo komen Elena Bonfiglioli (Microsoft) en Michèle Paque (Quintiles Benelux) praten over succes versus prestaties en welzijn, en hebben Nicole Dewandre (Europese Commissie) en Christine Wenneras (Goteborg University) het over seksisme. Marc Timmerman (Axiom Consulting Partners Europe) onderzoekt of mannen ook baat hebben bij gendergelijkheid. Daarnaast geeft hij samen met Adelien Decraemer (UGent) een HR-seminarie over genderverschillen en intergenerationele dialoog.

Inspirerend

Praktijkgerichte workshops zoals ‘negotiation’, ‘powerful networking’, ‘motherhood as a catalyst’ en ‘the great female corporate quit’ helpen je om je loopbaan naar een hoger niveau te tillen. Natuurlijk is er op het JUMP Forum ook veel tijd om te netwerken.  Je ontmoet er immers een hechte gemeenschap van solidaire en inspirerende vrouwen.

Meer informatie vind je op de site van het JUMP Forum.

Inschrijven

Deelname aan het JUMP Forum kost 250 euro exclusief btw. Om van dit voordeeltarief te genieten (de normale prijs bedraagt 450 euro), vul je het inschrijvingsformulier in op de volgende link met de toegangscode JF15122.

Het Forum vindt plaats in de Vlerick Business School in Brussel (metro Roger) op donderdag 5 maart 2015 (van 8u30 tot 18u30). Het Forum is een meertalig evenement (Frans, Engels, Nederlands).

Hier kan je het filmpje zien van het JUMP Forum 2014.

 

 

 

 

 

 

 

 

Geplaatst in Nieuws, slider en getagd met .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.