FOV presenteert BOEKSTAVEN 2008

boekstavenOp vrijdag 12 december stelt de Federatie van Organisaties voor Volksontwikkelingswerk (FOV), de belangenbehartiger van organisaties uit het sociaal-cultureel volwassenenwerk, waartoe zij-kant ook behoort, de publicatie BOEKSTAVEN 2008 voor.

Boekstaven schetst met tekst en cijfers een omvattend en tegelijk minutieus beeld van de sector van het sociaal-cultureel volwassenenwerk. Ook de beleidsmaatregelen die in de loop van het jaar genomen zijn ten aanzien van de sector worden besproken en gedocumenteerd. Tijdens de voorstelling op 12 december in Lamot te Mechelen zullen de meest in het oog springende vaststellingen worden gepresenteerd. Vier politici – Dany Vandenbossche (sp.a), Paul Delva (CD&V), Margriet Hermans (Open Vld) en Jos Stassen (Groen!) – geven vervolgens commentaar bij de gepresenteerde cijfers en bevindingen.

De FOV publiceert dit boek vanuit de overtuiging dat een goed beleid en claims op goede beleidsmaatregelen gestaafd moeten kunnen worden met objectieve gegevens. Tot voor kort waren deze gegevens over de sector onbestaande. De FOV vult met dit boek die leemte en heeft het vaste voornemen elk jaar met een nieuwe, geactualiseerde versie uit te pakken. BOEKSTAVEN 2008 is daarmee uniek binnen het sociaal-cultureel volwassenenwerk.

Praktisch:

BOEKSTAVEN 2008 wordt voorgesteld op vrijdag 12 december 2008, van 10 tot 12u in Congrescentrum Lamot te Mechelen. Iedereen is welkom, deelname is gratis, inschrijven verplicht. Voor inschrijvingen of info kan u terecht op www.fov.be of info@fov.be.

Geplaatst in Nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.