Equal Pay Day-spot uit 2016 wint zilver en brons op de CB-Awards!

IMG_3570Treat me like a woman, pay me like a man!”, vraagt Erika Ervin in onze treffende internationale Equal Pay Day-spot uit 2016. Ze werd gehoord op de CB-Awards, waar de clip zilver én brons in de wacht sleepte. 

Vanavond werden op het Gala van Creative Belgium de belangrijkste prijzen voor creatieve reclame in ons land uitgereikt. zij-kant is in de wolken met de zilveren én bronzen award voor onze  internationale Equal Pay Day-spot uit 2016! De clip won zilver in de categorie film craft en brons in de categorie film.

Model en actrice Erika Ervin, geboren als William, vertelt in de spot dat haar leven veranderde toen ze besloot om van geslacht te veranderen. Vrouw zijn heeft immers vele voordelen, maar toch moest ze ook offers brengen. Zo voelde ze aan den lijve dat vrouwen nog steeds als minderwaardig worden beschouwd. En dan is er de loonkloof. Vandaag werden haar inspanningen voor onze Equal Pay Day-campagne alvast verzilverd.

zij-kant lanceerde deze spot samen met de Europese PES Women en de Nederlandse PvdA-vrouwen. Daarvoor deden ze beroep op het communicatiebureau mortierbrigade en productiehuis Czar. De clip werd eveneens een week lang in Belgische cinemazalen vertoond.

Herbekijk de clip hier:

Geplaatst in Nieuws, slider en getagd met , , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.