Drie generaties vrouwen tussen dromen en daden

De financiële, economische en sociale crisis nestelt zich steeds dieper in de Europese en Amerikaanse samenleving. Terwijl er vanuit de bevolking een roep weerklinkt om meer democratie en actie komen politici steeds minder tot een doeltreffende aanpak voor deze crisis. Waar liggen de oplossingen voor deze problemen?

Op woensdag 17 oktober nodigt Europees parlementslid Kathleen Van Brempt (42) journaliste Evita Neefs (58) en politiek filosofe Tinneke Beeckman (36) uit om hierop een antwoord te zoeken. Drie generaties vrouwen zullen in De Studio in Antwerpen debatteren over dromen en daden, de crisis in Amerika en Europa, over de macht en onmacht van politici en de gevolgen daarvan voor de gewone burger. Het debat wordt in goede banen geleid door Anna Luyten, journaliste bij Vrij Nederland en docente filosofie.

Het belooft een boeiende gespreksavond te worden. Iedereen is welkom en de toegang is gratis. Klik hier voor meer informatie over het evenement. Inschrijven kan tot 15 oktober via 03 633 87 71 of kathleen.vanbrempt@s-p-a.be.

 

Geplaatst in Nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.