Dompel je onder in de mode

modewandeling_definitiefzij-kant en curieus nodigen op je op 6 juni uit voor een ontspannende en boeiende tocht in het Antwerpse modekwartier.

In het ModeMuseum ontdekken we de creaties van Veronique Branquinho. De ontwerpster speelt in haar silhouetten met verhullen en onthullen, met zachte en harde stoffen. De vrouw in haar werk is daardoor tegelijkertijd onschuldig en erotisch, speels en streng, maar ook mysterieus en complex.

Daarna wandelen we door het modekwartier. Met oog voor design en architectuur , leren we Antwerpen kennen als een bruisende modestad. We staan stil bij winkels, gebouwen en andere plekken die belangrijk zijn voor het hedendaagse Antwerpse modemilieu. img_7_klein

Praktisch

Wanneer: 6 juni 2008 om 14u00
Startpunt: ModeMuseum, Nationalestraat 28, 2000 Antwerpen
Prijs: 11 euro p.p. Hierin is inbegrepen: toegang MoMu en gids
Inschrijven: via
fabienne.bruyneel@zij-kant.be  of op het nummer 02/552.02.63. Uw inschrijving is definitief na storting van de deelnameprijs op rekeningnummer 877-7968601-64 van zij-kant met vermelding van uw naam + mode + het aantal personen.

>> Voor de modefreaks onder jullie vindt er dit weekend (za 31/5 en zo 1/6) ook '100% maDAMe' plaats. Verkoop van de creaties van afgestudeerden aan de modeacademie van Sint-Niklaas, mét stylingadies. Klik hier voor meer informatie.

Geplaatst in Nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.