Doe mee aan de bevraging rond kinderopvang!

Kinderopvang. Ouders krijgen er grijs haar van nog voor ze goed en wel een baby op de wereld hebben gezet. De Vrouwenraad bevraagt (toekomstige) kinderopvanggebruikers naar hun ervaringen. Doe mee!

Kinderopvang is al geruime tijd een hot item. Wachtlijsten zijn eindeloos en dure privé-initiatieven zijn niet voor iedereen toegankelijk. Nochtans is kwaliteitsvolle, bereikbare en betaalbare kinderopvang essentieel. Dat herhalen zij-kant en ABVV al jaren bij hun Equal Pay Day-campagnes. Veel te vaak gebeurt het immers dat ouders hun carrière (tijdelijk) terugschroeven omdat er geen geschikte opvangplaatsen te vinden zijn. Bijna steeds zijn dit moeders.

Om een beter beeld te hebben van de obstakels waarmee ouders te maken krijgen organiseert de Vrouwenraad een bevraging over de zoektocht naar kinderopvang. (Toekomstige) gebruikers wordt gevraagd om hun ervaringen te delen. Stond je op een lange wachtlijst? Kreeg je correcte info over de tarieven? Koos je voor groepsopvang in een kinderdagverblijf of voor gezinsopvang bij een onthaalouder? Ben je tevreden over de locatie en de openingsuren?

Zeg het hier via de anonieme en vertrouwelijke bevraging (duurt slechts enkele minuten). Je kan deelnemen tot 31 oktober.

 

 

 

Geplaatst in Nieuws, slider en getagd met .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.