De Wereld Morgen gaat voor uitdagende Internationale Vrouwendag

Op zoek naar een uitdaging tijdens Internationale Vrouwendag? Bezoek dan ‘De Avond van het andere F***-woord’ die de onafhankelijke nieuwssite De Wereld Morgen op 8 maart in de Vooruit in Gent organiseert.

Vanaf 19u30 kan je er genieten van de optredens van een aantal opmerkelijke en eigenzinnige vrouwelijke artiesten. Esther Lybeer (The Antler King), Chantal Acda (Sleeping Dog), Inne Eysermans (Amatorski) en Ellen Schoenaerts tonen u dat de Belgische rockscène bulkt van het vrouwelijk talent. Tussen hun optredens door trakteert FemiTUBE u op boeiend filmmateriaal met feminisme als rode draad.

Mag het nog spannender? Kom uit de kast als feminist, maak kennis met feministische porno of speeddate die avond eens een feminist.

Benieuwd? Klik hier voor meer informatie over het programma en om tickets te bestellen. Tickets kosten 10€ in voorverkoop en 13€ aan de avondkassa. Het evenement staat open voor iedereen: vrouwen, mannen, kinderen, …

De nieuwssite De Wereld Morgen staat trouwens van 4 tot 10 maart volledig in het teken van feminisme en seksisme bij ons in 2013. Zeker een bezoekje waard!

Geplaatst in Nieuws en getagd met , , , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.