Borsten

borsten_helder_kleinBestaat de zogenaamd perfecte boezem? Hoe denken zij en hij over borsten? Draag jij of je partner de juiste beha? Vragen om af te vuren op Saskia Reusens, auteur van het boek ‘Borsten’. zij-kant Oostende nodigt haar uit op 9 mei voor een babbel over ‘Borsten’.

In haar boek laat Saksia Reusens vrouwen praten over hun borsten en bewijst in woord en beeld dat de realiteit veraf staat van de droomboezems uit de media en de reclame. Ook mannen komen aan het woord. Zij vertellen eerlijk en openhartig hoe belangrijk borsten voor hen zijn en hoe ze over de boezem van hun partner denken. In een uitgebreid hoofdstuk komt het belang van de juiste beha aan bod. De meeste vrouwen dragen heel hun leven een verkeerd model, kopen een foute maat en hebben er vaak geen idee van hoe en wanneer alles echt op zijn plaats zit. Dit boek toon je aan de hand van foto’s van gewone vrouwen hoe het wel moet. Borsten schetst de ups en downs van de vrouwenborst doorheen de geschiedenis, de verschillende visies in andere culturen en de invloed van beroemde borsten op het maatschappelijk leven. Een lees- en kijkboek om aan je borst te drukken.

Wanneer: 9 mei om 20h.
Locatie: Lust For Life, Christinastraat 56, Oostende.
Inschrijven: 5 euro via de leden van zij kant of via
vanessa.vens@oostende.be.       
Extraatje: Speciaal voor deze avond krijgen de aanwezigen 10% korting op alle producten te koop in de ‘Lust For Life’ shop.

Een organisatie van de Oostendse zij-kant afdeling.

Geplaatst in Nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Borsten

borsten_helder_kleinBestaat de zogenaamd perfecte boezem? Hoe denken zij en hij over borsten? Dragen jij of je partner de juiste beha? Auteur Saskia Reusens geeft een antwoord op deze vragen in haar pas verschenen boek ‘Borsten’.

Ze laat vrouwen praten over hun borsten en bewijst in woord en beeld dat de realiteit veraf staat van de droomboezems uit de media en de reclame. Ook mannen komen aan het woord. Zij vertellen eerlijk en openhartig hoe belangrijk borsten voor hen zijn en hoe ze over de boezem van hun partner denken.

Lees verder

Geplaatst in Nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.