Ben jij in balans?

Als moderne vrouw word je met een overvloed aan verwachtingen vanuit je omgeving geconfronteerd. Je moet een gemotiveerde werknemer zijn, laat het huis kraaknet achter wanneer je de deur uitgaat en staat op tijd aan de schoolpoort om je kinderen op te halen. Vergeet tussendoor ook niet om tijd vrij te maken voor je partner. Geen wonder dat het evenwicht af en toe zoek is.

Nochtans weten we vaak wel wat een ‘leven in balans’ inhoudt. Jongsocialisten en Studiecentrum Willy Claes organiseren daarom op 11 maart de avond ‘Ben jij in balans?’. Deze avond gaat gewoon over aandacht geven aan jezelf, het broze evenwicht, de valkuilen en de dagdagelijkse ingrepen die opnieuw je energie doen stromen. De organisatoren nodigen daarvoor dr. Els De Rijck uit. In haar praktijk begeleidt ze personen die teveel nadeel van stress ervaren. Zij toont hoe je meer aanwezig kan zijn in je eigen leven, in plaats van de hele tijd vooruit te lopen op al datgene wat nog komen moet.

Interesse? De lezing vindt op 11 maart 2014 vanaf 20u plaats in UHasselt. Meer informatie lees je in het programma van de lezing door Els De Rijck. Inschrijven is verplicht en doe je voor woensdag 5 maart via 011/30 10 94 of Joke.Coosemans@limburg.s-p-a.be.

Geplaatst in Nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.