An Nelissen belooft met De Moedermonoloog weer een ijzersterke show over vrouwen

Een Joods spreekwoord zegt: “God kan niet overal zijn, daarom vond hij iets uit: moeders.”

Maar zoals gewoonlijk is de schepper voor het vervolg van de geschiedenis een handleiding vergeten te leveren. Het ene moment ben dus je dolblij om te zien wat er aan het andere eind van die navelstreng tevoorschijn komt en het andere moment kletst diezelfde verbinding als een afgeknapte benji-elastiek keihard in je gezicht.

De hoogste tijd dus voor de andere kant van het verhaal: laten we eens lachen met het moederschap en met de kinderen die we maakten, met nieuw samengestelde gezinnen, met politiek correcte kinderopvang, met het lege-nestsyndroom, met de overgang van moederschap naar schoonmoederschap, met de problemen die we achterlaten voor onze kinderen en de problemen die onze ouders voor ons achtergelaten hebben, met wat we van onze moeders geleerd hebben en wat we wilden dat we niet van hen geleerd hadden, etc…

Kortom: met alles waar niemand aan durft te denken, maar waar An wel openhartig over kan zijn, omdat ze het zelf beleefd heeft.

An Nelissen staat bekend om haar sterke comedyshows rond de belangrijke momenten in een vrouwenleven. Eerder verraste ze ons met ‘De Vaginamonologen’ en ‘De Menopauzemonoloog’. Op 24 oktober start ze met haar nieuwste show ‘De Moedermonoloog’ in GC Den Egger in Scherpenheuvel, waarna ze langs talrijke Vlaamse culturele centra toert. Ga zeker kijken als ze bij jou in de buurt langskomt. zij-kant en VIVA-SVV sluiten hun geweldcampagne dit jaar trouwens af tijdens haar show in Diest.

Voor een voorproefje van Ans nieuwe show en alle toerinfo kan je op www.annelissen.com terecht.

Geplaatst in Nieuws en getagd met , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.